De bewoners steken hun handen uit de mouwen, tijd om op te ruimen

De bewoners steken hun handen uit de mouwen, tijd om op te ruimen

Na het evenement van afgelopen avond is het tijd om het terrein op te ruimen. De roze kerk wordt opgehaald en daar is redelijk wat hulp bij nodig. Iedereen slaapt nog zegt Merel geïrriteerd tegen Alexandra. Dat is toch niet normaal? Samen met Hiske en Jessie rollen ze de roze kerk op. Oh, het grasveld zegt Jessie en hij kijkt bezorgd. Goed zo, Lex moedigt Hiske aan. Als de bewoners even later klaar zijn met de kerk, gaat Alexandra aan de slag in de keuken. Zal het terrein er snel weer spik en span uitzien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *