Shelley en Andrea praten over Jessie, ze vinden dat hij weinig doet

Shelley en Andrea praten over Jessie, ze vinden dat hij weinig doet

Shelley en Andrea zitten op hun kamer en ze zijn nog aan het bijkomen van het Love is Love festival. De twee beginnen over Jessie, waar zij zich de laatste tijd aan ergeren. Hij doet alsof hij hier alles heeft verdiend begint Shelley. De dames vinden dat hij te veel credits neemt, terwijl hij volgens Shelley en Andrea helemaal niet zoveel doet. We staan niet alleen door hem in de plus voegt Shelley eraan toe. Wat denk je van de kistjes? Wie heeft dat bedacht en wie hebben eraan gewerkt? Shelley en Andrea zijn er klaar mee dat Jessie zich gedraagt als een directeur. Hij doet best wel weinig benadrukt Andrea. Ja, maar hij weet precies wanneer en hoe hij iets moet doen reageert Shelley. Zijn jullie het met de vrouwen eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Truus at 14:29

    Volgens mij moeten ze de handen in eige boeze steken. Doen zelf bijna niets en Shelley kost alleen maar geld. Ze moeten zichzelf eens een spiegel voor houden. Eruit met die twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *