Shelley heeft het gevoel dat ze gedwarsboomd word door Jessie

Shelley heeft het gevoel dat ze gedwarsboomd word door Jessie

Shelley loopt naar Brandon toe. Ze vertelt dat ze een tijdje geleden met de groep heeft overlegd dat zij graag op 16 of op 17 november een muziekevenement wil organiseren in Utopia 2. Nu wil hij er een stokje voor steken gaat Shelley verder. Volgens haar gaat de Hollandse boerenmarkt wel door, in tegenstelling tot haar evenement. Dat is toch f*cking vals? vraagt Shelley. Brandon laat weten dat Shelley gewoon lekker haar evenement moet organiseren als ze dat graag wil. We hebben er allang toestemming voor gegeven benadrukt hij. Het gaat pas door als Jessie het heeft goedgekeurd zegt Shelley. Dat schiet bij mij in het verkeerde keelgat. Hij is hier niet de baas, maar zo doet hij wel vervolgd ze.

Wat later loopt Shelley naar Jens om haar verhaal te doen. Ik snap het niet dat de mensen hier geen rekening houden zegt Shelley. Jens vindt dat Shelley eerder met een begroting had moeten komen. Volgens hem heeft het project al redelijk wat vertraging in de voorbereidingsperiode. Jij hebt nog niet een concreet plan, anders dan alles zelf doen zegt hij. Alles zelf doen is niet perse de beste strategie. We gaan niet zo heel veel winst maken. Voor mij maakt dat niet uit, maar voor een groot deel van de groep wel. Daarom ga je dit niet winnen benadrukt hij. Desondanks is Shelley vastbesloten om voor haar evenement te strijden. Jens adviseert Shelley om meer haar persoonlijke dromen na te jagen in plaats van het focussen op een nieuw evenement. Zal Shelley het advies opvolgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *