Gerrit ontwaakt extreem laat voor hij aan zijn dag begint

Gerrit ontwaakt extreem laat voor hij aan zijn dag begint

Helemaal fris en fruitig stapt Gerrit zijn huisje uit en hij loopt richting het sanitair. Jessie staat met een grote glimlach naar tafereel te kijken. Hallo, goedenavond knul zegt hij als Gerrit wat dichterbij komt. Vrolijk zwaait Gerrit naar zijn mede bewoner. Normaal ben ik er nooit zo gecharmeerd van als mensen laat wakker worden, maar jij bent dusdanig laat wakker dat ik blij ben dat je nog leeft gaat Jessie verder. Samen lopen de twee vervolgens naar het sanitair en Gerrit maakt zich klaar om aan zijn dag te beginnen. Maar of hij nog veel gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *