Hoe kijkt Jordie terug op het love is love evenement?

Hoe kijkt Jordie terug op het love is love evenement?

Hiske en Jordie lopen samen naar het bankje bij de caravan. Hoe heb je gisteren ervaren vraagt Hiske aan haar mede bewoner. Jordie krijgt al snel een glimlach op zijn gezicht. Het was het hele moment ook begint hij allereerst over zijn familiebezoek. Vijf dames op het grasveld en ik echt kijken van, wie zijn het? Nee, het was echt een fantastische dag. Er staat een roze kerk, alle bomen en palen met crêpepapier omwikkeld, er hangen vlaggetjes. Ik kreeg al zo’n groot festivalgevoel. Alles erop en eraan was geweldig. De invulling van de avond was geweldig. Ik heb gisteren echt een hele mooie dag gehad benadrukt hij. Hiske kan zich helemaal vinden in de woorden van Jordie en ze laat weten dat de sfeer gisteren echt geweldig was. Jordie legt verder uit dat hij dankzij het evenement echt heeft kunnen laten zien dat het niet uitmaakt van wie je houdt. Je mag er zijn zegt Jordie trots en hij zegt dat hij deze dag nooit meer gaat vergeten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *