Merel heeft een nieuw doel, wordt ze dj?

Merel heeft een nieuw doel, wordt ze dj?

Merel heeft een gesprek met Jessie en Gerrit gehad. Ze loopt naar Franny en Mariska, die buiten bij het podium staan. Ik moet je iets vertellen begint Merel tegenover Mariska. Mariska lijkt niet helemaal te snappen wat er aan de hand is. Er is nog één ding wat ik heel graag wil gaat Merel verder. Als je naar mij kijkt, wat zie je dan? Mariska antwoordt panter en Merel vertelt dat dit aardig in de buurt komt. Voor je staat dj Diva zegt Merel met een glimlach. Gewoon doen antwoordt Mariska. Ik word dan wel de succesvolle versie reageert Merel. Dat is mijn doel voegt ze eraan toe. Zal Merel daadwerkelijk een dj carrière beginnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *