Shelley is er klaar mee, kan haar evenement nog wel doorgaan?

Shelley is er klaar mee, kan haar evenement nog wel doorgaan?

Ik kom even mijn hart bij je luchten begint Shelley het gesprek met Andrea. En ze vertelt dat de andere bewoners met z’n allen in de tent zitten te vergaderen over het evenement op de 23e. Shelly wil graag een muziekevenement organiseren op de 17e, want daar heeft ze al een vergunning voor aangevraagd. Dylan komt erbij. Maar die is toch al rond vraagt hij. Shelley laat weten dat zij inderdaad toestemming heeft om een muziekevenement te organiseren op de 17e. Ze hoort alleen van de rest van de bewoners dat zij een Hollandse avond willen organiseren op de 23e. Shelley is het daar niet mee eens. Kan haar evenement nu nog wel door gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 12:28

    Ik vind dit niet echt eerlijk tegenover Shelley iedereen was al akkoord met haar evenement en nu ineens willen ze een ander evenement, een paar dagen later, realiseren. Heel gemeen dit, ik hoop echt dat er bewoners zijn die het muzikale evenement ook willen laten doorgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *