Shelley voelt zich achtergesteld en noemt haar mede bewoners vieze slangen

Shelley voelt zich achtergesteld en noemt haar mede bewoners vieze slangen

Shelley loopt afgelopen avond kwaad de silo binnen en gaat achter de computer zitten. Jouw hoofd staat ook op onweer zegt Jens tegen haar. Het zijn allemaal vieze slangen hier antwoordt ze kwaad. Eerder hebben enkele bewoners overleg met elkaar gehad over een datum voor een nieuw evenement. Nu willen ze iets vlakbij het dance event van Shelley plannen. Dit hebben ze niet eerst met haar besproken en dat kan ze niet waarderen. Niemand komt dan ook naar me toe om te vragen of ze mij nog kunnen helpen met mijn evenement gaat Shelley verder. Jens vindt dat iedereen toch over het algemeen doet wat het grootste gedeelte van de groep wil. Ze moet zich er maar niet te druk over maken volgens hem. Jij bent ook niet bereid om water bij de wijn te doen bij zulke dingen zegt Jens tegen haar. Ik weet niet of het echt persoonlijk is. Mensen zijn gewoon koppig. Er zijn wel al wat dingen geregeld voor je in ieder geval benadrukt hij. Volgens Shelley is dat niet genoeg. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Truus at 12:42

    Shelley zou eens op een rijtje moeten zetten waar ze allemaal al mee begonnen is en verder niets of weinig mee doet. Ikke ikke ikke is het bij haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *