Shelley denkt dat Merel ver gaat komen in de finale van Utopia 2, ze speelt het spel slim

Shelley denkt dat Merel ver gaat komen in de finale van Utopia 2, ze speelt het spel slim

Andrea en Shelley denken dat Merel wel eens heel ver gaat komen in Utopia 2. Ze speelt het spel hier slim, maar ook sluw volgens Shelley. Dat doet ze volgens haar heel bewust. Ze mengt zich in evenementen die ze leuk vindt om te doen, maar op die manier wint ze ook zieltjes voegt ze eraan toe. Andrea laat op haar beurt weten dat dat haar nog nooit is opgevallen. Volgens mij laat ze hier niet echt zien wat voor een persoon ze is zegt ze. Tegen mij is ze heel anders dan tegen jou benadrukt ze. Beide dames hebben het idee dat ze hen niet echt mag. Shelley denkt ook dat Merel haar alleen maar heeft geholpen met het tijdschrift omdat ze daar ook een beter imago van krijgt. Daar kan Andrea zich niet helemaal in vinden. Zou Shelley haar vermoeden waar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *