Merel bespreekt met Jessie dat ze dj wil worden

Merel bespreekt met Jessie dat ze dj wil worden

Merel en Jessie worden net wakker in de boot. Merel vertelt dat ze heeft gedroomd dat Shelley Utopia 2 als eerste verlaat. Oh, wat ga ik haar missen reageert Jessie sarcastisch. Daarna zegt Merel dat ze erover nadenkt om dj lessen te gaan volgen. Het lijkt haar erg leuk en als ze er tijd voor heeft wil ze het proberen. Jessie vraagt of Merel zeker weet dat ze het ook blijft doen dan. Merel knikt op haar beurt ja. Wat vind jullie van Merel als dj?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *