Franny vermoed dat ze zwanger is en vraagt Merel om hulp

Franny vermoed dat ze zwanger is en vraagt Merel om hulp

Franny is de laatste tijd veel misselijk en moe. Ze maakt zich zorgen hierom, dus besluit ze vandaag om een zwangerschapstest te doen. Franny gaat naar Merel en legt uit hoe zij hierover denkt. Merel reageert geschokt maar ze heeft nog een test voor haar liggen. Franny doet de test en het blijkt, tot haar opluchting dat ze niet zwanger is. Ze rent blij naar Gerrit en feliciteert hem dat ze niet zwanger is. Gerrit doet hetzelfde bij haar. Franny laat het goede nieuws ook weten aan Alexandra, Hiske en Jordie. Ze wisten natuurlijk van niks maar Franny legt uit hoe ze zich voelde. De bewoners lijken geschokt maar ze zijn blij dat Franny niet zwanger is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *