Shelley zou graag een dinnershow organiseren in Utopia 2

Shelley zou graag een dinnershow organiseren in Utopia 2

Shelley heeft een nieuw idee voor een evenement in Utopia 2. Ze heeft namelijk een dinnershow in gedachten. Ze bespreekt haar idee in de silo met Jens en Mylène. Wanneer wil je dat gaan doen vraagt Jens. 17 november antwoordt Shelley enthousiast. En ze vertelt verder dat het een kleinschalige dinnershow wordt voor maximaal honderd mensen. Hierbij krijgen de gasten een voor, hoofd en nagerecht en ondertussen entertainment van de bewoners. Jens en Mylène vinden het een leuk idee. Jens geeft alleen wel aan dat het in de kosten volgens hem niet uitkomt. Hij bespreekt met haar de benodigdheden en maakt daaruit een globale schatting van de kosten die er aan verbonden zijn. Shelley luistert aandachtig naar Jens als hij verder vertelt over hoe ze winst moet maken met deze dinnershow. Voor Jens maakt het niet uit als er geen winst uit zal voortkomen, alleen geeft hij aan dat andere inwoners daar anders over denken. Voor mensen die hier aan het strijden zijn voor een hoge eindpot in het spel. Die gaan zich niet hardmaken voor een evenement voor honderd man met allemaal haken en ogen waarvoor we de hoop moeten koesteren dat het goed uitkomt. Moeilijk benadrukt Jens. Shelley is er op haar beurt er wat stil van. Zal de dinnershow gerealiseerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *