Merel neemt actie en krijgt uitleg over de dj set

Merel neemt actie en krijgt uitleg over de dj set

Gerrit is weer aan het draaien op de dj set in het atelier. Merel staat naast Gerrit te luisteren naar zijn mix. Merel vertelde eerder vandaag tegen Jessie dat ze erover nadenkt om dj lessen te gaan volgen. Ze besluit daarom gelijk vandaag actie te ondernemen en probeert Gerrit te volgen met zijn draaikunsten. Wat later komt Jessie het atelier binnen en Merel is op de bank gaan zitten. Moet je niet even meekijken? vraagt Jessie aan haar. Dat deed ik net, maar ik snap er geen reet van antwoordt Merel. Zal ik het je uitleggen terwijl hij aan het draaien is? vraagt Jessie. Merel stemt in en loopt samen met hem naar de dj set waar ze uitleg krijgt. Gerrit draait ondertussen vrolijk verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *