Gerrit en Hiske praten over Merel die graag dj wil worden

Gerrit en Hiske praten over Merel die graag dj wil worden

Wat vind jij van dj-Diva? begint Gerrit het gesprek met Hiske, terwijl hij de Mongoolse tent inloopt. Hiske lijkt Merel haar besluit niet helemaal te snappen. Ja, ik word in ieder geval niet heel warm van dat verhaal antwoordt ze. En denkt dat Merel wil laten zien dat zij wel succesvol wordt als dj. In tegenstelling tot enkele andere bewoners. Zij is de powervrouw van Utopia. Zij moet laten zien dat het haar wel lukt gaat Hiske verder. Gerrit vindt op zijn beurt dat het juist beter voor Merel is om haarzelf op een paar dingen te focussen. Ze doet van alles wat zegt Gerrit. Volgens Hiske was Merel haar modellencarrière vooral bedoeld om Mylène een beetje een prik te geven. Ze hoopte dat Mylène er dan ook mee aan de slag zou gaan. Ik vind het een beetje een Shelley actie gaat Gerrit verder. Hiske antwoordt dat Merel vertelde dat je in Utopia alles een keertje moet uitproberen. Gerrit zegt erop dat hij het raar vindt dat Merel andere verwijt niets te ondernemen in Utopia 2. Hij geeft als voorbeeld dat Merel het ook niet fijn vond toen Shelley wilde presenteren op een evenement. Ik vind het heel slap allemaal benadrukt hij verward. Zou Merel dit expres doen om haar mede bewoners een hak te zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *