Heeft Andrea last van concurrentie doordat Merel nu ook dj wil worden?

Heeft Andrea last van concurrentie doordat Merel nu ook dj wil worden?

Je hoofd staat op onweer zegt Shelley afgelopen avond wanneer Andrea hun kamer binnenkomt. Andrea pakt even wat spullen uit de kamer en loopt daarna naar het atelier waar Merel nog steeds druk aan het oefenen is met de draaitafel. Kan ik zo ook nog even vraagt Andrea. Kwart over zeven, half acht of zo antwoordt Merel. Mag ik alsjeblieft om zeven uur. Je bent hier echt al een hele dag gaat Andrea verder. Ja, maar ik wil het wel gewoon echt even goed afmaken. Dus een halfuurtje, drie kwartier ben ik wel klaar zegt Merel. Andrea loopt vervolgens terug naar haar kamer om te wachten totdat Merel klaar is met draaien. Ik vind het nog steeds heel apart Dre zegt Shelley. Wat vraagt Andrea. Shelley antwoordt het raar te vinden dat Merel dj wil worden. Wat vinden jullie hiervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *