De bewoners uit Utopia 2 worden ruw gewekt, een stem heeft een mededeling, de finale is begonnen!

De bewoners uit Utopia 2 worden ruw gewekt, een stem heeft een mededeling, de finale is begonnen!

De bewoners liggen nog heerlijk te slapen als opeens de lichten aan gaan. Verschrikt worden de bewoners wakker. Het gaat beginnen roept een aantal bewoners vrolijk. De spanning lijkt direct toe te slaan. Gerrit schudt enthousiast aan Hiske en ook de andere bewoners schreeuwen over het terrein. We gaan ervoor zegt Hiske. Ik denk wel dat er iets gaat gebeuren zegt Merel. Begint de finale vraagt Gerrit. Ja, wat denk je? reageert Jessie. Gerrit moet lachen. Ik houd altijd een slag om de arm zegt hij. Als Hiske naar het sanitair loopt, wordt ze direct omhelst door Merel en Alexandra. Yes, yes, yes roept Merel blij. Het gaat beginnen voegt ze eraan toe. Enthousiast slaat ze op de deuren. Ik vind het spannend, maar niet eng antwoordt Hiske als haar gevraagd wordt of ze het spannend vindt. Ik moet plassen, ik heb buikpijn… zegt Merel. Dit is zo f*cking spannend. Snel worden er haren gedaan, tanden gepoetst en make-up opgedaan. Ondertussen zijn de bewoners druk aan het speculeren wat er gaat gebeuren. Terwijl de bewoners snel hun kleren aantrekken, klinkt er opeens een stem over het terrein. “Beste inwoners, over een halfuur verzamelen bij het meer”, wordt er omgeroepen. De mededeling wordt door de bewoners ontvangen met enthousiast geschreeuw. Wat zal er gebeuren? Dat lees je zo in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *