Merel bespreekt met Jessie de gunfactor in Utopia 2, deze is nu echt nul

Merel bespreekt met Jessie de gunfactor in Utopia 2, deze is nu echt nul

Merel loopt over het Utopia 2 terrein naar Jessie. De twee geven elkaar een knuffel. De enige reden dat Ger gisteren zo boos werd, is gewoon omdat het waar is zegt Jessie tegen haar. Merel reageert bevestigend. Dan worden mensen altijd boos zegt ze. Weet je dat Ger ook echt de enige op het hele Utopia terrein is die niet naar me toe is gekomen voor het draaien vraagt Merel dan aan Jessie. Jessie lijkt dit niet te verbazen. Hij was er ook helemaal niet blij mee dat ik jou de kans had gegeven om bij Shownieuws dat te doen. Hij reageerde niet eens gaat hij verder. De gunfactor is echt nul reageert Merel. Echt zonde benadrukt ze. Want als hij zijn successen behaald dan ben ik toch ook blij voor hem eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 92    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *