Gerrit en Franny bespreken het gedrag van Jessie, hij heeft dingen geroepen die niet fair zijn

Gerrit en Franny bespreken het gedrag van Jessie, hij heeft dingen geroepen die niet fair zijn

De bewoners hebben afgelopen avond een gezellig feest gehad. Vandaag zijn ze weer druk in de weer want er staat een markt op de planning. Het terrein wordt opgeruimd, want er was troep blijven liggen van de Hollandse Avond. De marktkramen worden ingericht en de lichten worden aangesloten. Wat later gaat de poort open en de standhouders komen het terrein op. Gerrit en Franny bespreken ondertussen het gedrag van Jessie van afgelopen avond. Zo had Gerrit een kleine discussie met Merel, waar Jessie zich mee bemoeide en aan Merel haar kant stond. Jessie lijkt vandaag vrolijk en Gerrit vindt dit raar na hun discussie. Hij probeerde mij met een hele omweg te vertellen, dat ik jou zou gebruiken voor de finale zegt Gerrit. Ja, waarom zou je dat doen? antwoordt Franny. Zij begrijpt dit niet van Jessie. Hij heeft dingen gisteren geroepen en die zijn echt niet fair gaat Gerrit geïrriteerd verder. Daarna gaan ze weer verder met de voorbereidingen. Zijn jullie het met Franny en Gerrit eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *