De allerlaatste Utopia markt is van start gegaan

De allerlaatste Utopia markt is van start gegaan

De I love Utopia-markt is van start gegaan. De poort gaat open en de eerste groep bezoekers komen het terrein binnen. Het is een bijzondere markt vandaag want het is de allerlaatste Utopia markt. De bezoekers worden met open armen ontvangen door de bewoners. Ondanks dat het afgelopen avond laat is geworden, zijn de bewoners actief aan de slag met de markt. Zo staan Merel en Alexandra achter een kraam Utopia producten te verkopen, Jessie regelt de muntjes, Mariska en Franny staan achter de bar en Mylène staat weer friet te verkopen. Er staat al een rij van bezoekers achter de frietkraam, als een geoliede machine verkoopt ze de zakken friet met gemak. Zal het een succesvolle markt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *