Lees en bekijk nu het interview met Hiske, de winnares van Utopia 2

Lees en bekijk nu het interview met Hiske, de winnares van Utopia 2

Hiske heeft Utopia 2 gewonnen zoals we in ons eerdere verslag beschreven hebben. Hiske heeft nog een interview gegeven voor en dat kun je hier nog eens terugkijken. Hiske vertelt onder andere over de wedstrijd. En de titel die ze niet verwacht had. Ze is er vanzelfsprekend erg blij mee en weet niet hoe ze alle fans moet bedanken. Daarnaast blikt ze nog terug op de finale dag zelf en hoe deze verlopen is. Ook vertelt ze wat ze met het prijzengeld gaat doen en wat haar toekomstplannen zijn.


 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *