Colinda waagt weer een poging bij Patrick

Colinda waagt weer een poging bij Patrick

Eerder had Colinda al eens goed nagedacht en maar besloten niet meer verder te gaan met Patrick. Echter heeft ze zich weer bedacht, ze doet namelijk weer een poging bij Patrick… Maar al snel wordt duidelijk dat er niet veel meer zal gebeuren tussen de twee (ex) geliefden.

Patrick gaat proberen voortaan alles op te schrijven over wat er niet goed gaat. Misschien wordt het wel een boekwerk… Colinda zegt dat communiceren ook niet de sterkste kant is van Patrick. Dus dan is schrijven een hele mooie oplossing. Het toverstafje is kapot zegt Patrick, I’m tying… Ik luister nu heel aandachtig en als ik je echt zo pijn hebt gedaan… Dat is zo antwoordt Colinda, anders zou ik er niet mee stoppen. Ik ben niet bang om een relatie aan te gaan, voor de duvel nog niet. Ik ook niet antwoordt Patrick, dat is het hele probleem.Omdat ik voor de duvel niet bang ben, bereid ik me voor op de duvel. En als het mooie dan voor mij staat herken ik het niet. Ik ben zo gefocust op het feit dat mensen mij pijn kunnen doen, dat ik niet zie dat het geluk voor me staat. En dan komen dingen uit mijn strot, het heeft eten tijd nodig dat er iets moois aan de gang is. En dat ik mag stoppen met weerstand bieden en verdedigen. Ik ga ook geen sorry meer zeggen, het was niet de intentie om je te kwetsen. Maar of de communicatie fout was laat ik in het midden liggen. Dat zou me wel een heel slecht mens maken, het is lompigheid. Ik ben in jaren niet meer verliefd geweest en weet er geen raad mee. Colinda vindt het een rare manier om met verliefdheid om te gaan, ze kan het haar niet voorstellen. Patrick kan zich daar wel in vinden, het enige moment wat leuk was en gezellig was op de schommelstoel. Ik verwacht ook helemaal niks, ik luister naar je. Daar ben ik niet meer zo goed in, wel heel lang geweest. Colinda antwoordt leef zoals je wilt leven, vul niets in. Probeer jezelf en anderen lief te hebben door er te zijn als kameraad en vriend, als wijze man. Patrick antwoordt ik hoop dat je een hele lieve vent tegen komt. Ik heb met verschillende mensen een gesprek gehad hierover. En bij elk gesprek begreep ik jou ook steeds een beetje beter. Ook herken ik veel wat je nu tegen mij zegt. Colinda antwoordt niet voor niets die dingen eerder gezegd te hebben, dat was om hem te helpen. Om duidelijkheid voor jezelf te creëren. Beide hebben het beste met elkaar voor, alleen Patrick heeft een beetje moeite met Colinda goed te leren kennen. Colinda geeft aan eraan kapot te gaan en Patrick weet wel waarom dat is. We leren elkaar veel te veel kennen met verhalen van vroeger, maar dat zijn we niet meer. Dan komen we bij alle pijn uit, en dan gaan we stuiteren. Het gaat zoals het gaat en als er niets meer komt dan komt er niets meer uit, het is oké. Ja zegt Colinda het is oké.. Zou het echt over zijn tussen de twee?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. suze at 18:28

  Hoop niet dat lottepot wint,maar je weet nooit als ze wint is dit doordestoken kaart.
  een liegster en bedriegster dat is ze ,die titel mag ze krijgen.
  en patrick daar word je ook niet goed van die is echt gestoord.
  ben benieuwd einde dit jaar.

 2. anneke at 16:05

  As zit er wel erg om hem verlegen of moet ze dit doen.
  Als we dit weten heb het dan nog zin om te stemmen want het is al heel lang bekend dat Charlotte gaat winnen als dat wel zo is ,,,is het door gestoken kaart maar ze is niet zo gelieft bij veel van de mensen die op deze site zijn behalve Dorina die geen kwaad woord van haar kan hebben die vindt het goed dat ze mede bewooners pest o nee dat moest ze natuurlijk.

  • David Brigham at 18:20

   Waar dat paranoide idee vandaan komt dat Lot moet winnen van ZK snap ik niet (ik zie het ook op andere sites) — volgens mij is het alleen maar in het leven geroepen om mensen zo gek te krijgen massaal te gaan smsen, namelijk op anderen dan Lot! Immers, velen die vinden dat Isa had moeten winnen zouden anders wellicht helemaal niet gaan stemmen. Vandaar dit onzin-gerucht = kassa voor Talpa! Trap er niet in. Wel 1x op Nico stemmen, natuurlijk. 😉

  • dorina at 06:26

   Anneke je kan niet over mij oordelen. Dus hou je mening voor je je kent mij niet.en ja ik vond het goed dat er iemand kwam om tepraten over pesten.iemand die vroeger veel gepest is kan er geestelijk of lichaamlijk,later er wat van iver houden kwa houding of wat dan ook.
   DUS ANNEKE praat voor je zelf. Ik praat ook voor me zelf.wat jij doet is andere meningen hier aanvallen.i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *