Workshop familieopstelling splijt de groep

Workshop familieopstelling splijt de groep

Bouke de boer is weer in Utopia, eerder was hij hier al voor de workshop familieopstellingen. Omdat het vorige week een groot succes was is er nu het vervolg. Echter lijkt het toch niet zo succesvol te zijn. De groep splijt in tweeën.

Wilco, Vanessa, Laura, Charlotte en Mark besluiten niet mee te doen. Hierdoor barst Nicoline die het evenement georganiseerd heeft in tranen uit. Ook Bouke snapt niet waarom een aantal bewoners ineens van gedachten veranderd zijn. Nicoline wordt getroost door Gio en Patrick en zeggen dat ze gewoon door moeten gaan met de workshop. Vanessa krijgt omdat ze niet mee doet op haar kop van Ivan. Hij vindt het respectloos dat zij zich terugtrekt. En Vanessa is boos en legt uit dat dit soort cursussen niets voor haar zijn. Ze snapt het niet en loopt zich de hele avond te vervelen. Hetzelfde geldt voor Wilco. Ivan vindt dit nergens op slaan en geeft aan dat Vanessa niet doorheeft hoeveel invloed ze heeft. Ze trekt Charlotte en Laura met zich mee. De twee lopen geïrriteerd weer naar binnen.

Ondanks het feit dat niet iedereen mee doet gaat de workshop gewoon door. In de keuken praten de mensen die niet mee doen nog even na.  Ze vinden het onterecht dat zij nu de boeman zijn. Niet iedereen is bij de lezing van Stop Pesten NU! geweest. Waarom zouden zij dan verplicht zijn om hier wel bij te zitten? Plus als je het niet leuk vindt wat is dan het nut? Zou dit akkefietje snel opgelost zijn? Of zal het heel de avond “gezellig” zijn in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. dorina at 06:20

    Loop je daarom tejanken. Niet iedereen hoeft er elke keer bij tezitten.of mee doen.dit doe je voor je zelf omdat jij dit leuk vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *