Familiebezoek voor Nicole

Familiebezoek voor Nicole

Eindelijk is het dan zo ver, familiebezoek voor Nicole! Nicole rent dan ook naar de poort zodra het gezelschap het Utopia terrein op komt lopen. Het stel loopt snel terug naar de loods en daar volgt nog een voorstel ronde. Haar moeder, ex man en twee vrienden zijn mee gekomen. Ook hebben ze iets lekkers mee genomen, taart! Ondanks het buikgriepje van Nicoline beloofd het een paar leuke uurtjes te worden. Maar er is nog meer! Zo krijgt Nicole onder andere foto boeken, een jumpsuit en nog wat andere zaken. Het hondje van Nicole is helaas niet mee, maar dat mag de pret niet  drukken. De familie krijgt nog een rondleiding en gaan daarna lekker aan tafel zitten om te genieten van de meegenomen taart en wat drinken. Nicole lijkt goed met haar ex man overweg te kunnen. Echter heeft Ivan nog wel even overleg gehad met Joey. Hoe zou hij zich moeten gedragen? Joey weet wel een optie, zichzelf niet laten zien. Maar dat lijkt Ivan niet zo’n goed idee, hij heeft namelijk niets te verbergen en is niet bang. Ik hoef me geen zorgen te maken, ik gedraag me keurig netjes…

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:47

    Waarom is iedereen erbij als er familie is laat ze lekker in de keuken van Vanessa en daarna met z’n allen gezellig in de huiskamer kennis met elkaar maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *