Het einde van het jaar nadert

Het einde van het jaar nadert

De laatste Utopia markt nadert en ook het einde van het jaar. Sommige bewoners zullen door gaan in Utopia 2015 en sommige zullen naar huis toe gaan. Ook Charlotte en Nicoline beginnen het steeds meer te beseffen.

Charlotte en Nicoline praten gezellig wat in de slaapkamer. Ze hebben het over de verkoop, de markt zal waarschijnlijk wel goed gaan lopen. Charlotte gaat vandaag nog armbandjes maken en verwacht dat het dan wel genoeg zou zijn. Nicoline wil zo weinig mogelijk mee naar huis nemen, natuurlijk wel haar post. Nicoline moet eigenlijk nog gaan schilderen maar heeft er de rust niet echt voor. En Charlotte denkt er een beetje hetzelfde over. ik denk dat ik Shably van de webshop af ga laten halen. Dan gaan mensen nog net even bestellen voordat ik ga en dan heb ik er geen tijd meer voor. Iemand anders moet zijn of haar naam er maar aan verbinden. Nicoline denkt dat Collie en Laura er mee aan de slag zullen gaan.

  • De markt kramen zijn geleverd, Gio helpt de leveranciers een handje. Morgen zal de laatste Utopia markt van dit jaar plaats vinden.
  • Naomi en Ivan hebben flink gesport, Ivan hielp haar een handje en gaf tips.
  • Nicole voelt zich niet zo lekker, ze heeft buikpijn en kramp. Maar misschien komt dat omdat ze straks bezoek krijgt van onder andere haar ex man?

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *