Joey kotst gedrag van Patrick uit

Joey kotst gedrag van Patrick uit

Colinda en Joey zitten samen in de Utopia bay even te kletsen. Het gesprek gaat over het gedrag van Patrick.

Colinda vertelt dat ze gisteren nog even in gesprek is gegaan met Patrick. En toen heeft ze gezegd dat ze zich terug trok. Het is jou probleem, jij moet er iets mee doen. Ik ga nu met mijzelf bezig zijn en bewijs het maar voor jezelf. Ik heb er met Wilco ook nog een gesprek over gehad. Hij zei hoe meer aandacht je er aan geeft hoe minder hij er uiteindelijk mee doet. Joey denkt dat je het gewoon moet negeren. En Colinda vertelt verder ik vraag wel hoe zijn nacht is geweest. En als hij vraagt of ik hem mis dan zeg ik hem natuurlijk te missen. Maar die achterlijkheid absoluut niet voegt Joey toe. Ik weet precies hoe het werkt met mensen die verslaafd of een persoonlijkheidsstoornis hebben antwoordt Colinda. Dat geeft niet maar ze moeten er wel iets mee doen. Joey zegt hetzelfde mee gemaakt te hebben met Andrea. Als het aan Colinda ligt dan is het wel makkelijk, de eerst volgende stemming eruit. Joey denkt dat Patrick in de buitenwereld uitgekotst wordt en dat denkt Colinda ook. Zeker als ze kijkt naar wat er in haar brieven geschreven wordt. Hij kan het nog herstellen maar dan moet hij het wel doen. Jazeker antwoordt Joey, weet je waar ik een hekel aan heb? Op mensen aanspreken als je het zelf niet goed doet. Het stukje heb respect voor mij want ik ben ouder dat kots ik uit, alsjeblieft! Ik heb hier andere ouderen zitten waar ik iets van aan neem. Colinda zegt dat je je niet hoeft te bewijzen door leeftijd maar door je kennis en ervaring. Respect moet je verdienen en dat is het alle belangrijkste.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:56

    Waarom katten ze zo op die Patrick en leggen ze de dan er na weer mee in bed hij moet zeker wat goed doen. En laat anders die man met rust als hij niet deugt volgend jaar hebben jullie geen last meer van hem nog een paar dagen volhouden voor de gene die eruit gaan.
    Is er so bekend wie er denkt te blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *