Wraak actie van Gio is gelukt!

Wraak actie van Gio is gelukt!

Eerder had Gio het plan al om wraak te nemen op Joey. Dit omdat Joey in Gio zijn bed heeft geplast. Het wraak plan was eerder mislukt toen hij de gitaar van LauraB om liet vallen. Maar vannacht is het wel gelukt!

Gio zet een bus poedersuiker boven het bed van Joey met daar een touwtje aan vast. Als de bus goed staat geeft hij er perrongelijk een trek aan. Het was dus eigenlijk de bedoeling om het touwtje ergens anders aan vast te maken want Gio had niet verwacht dat de bus poedersuiker om zou vallen. Al snel wordt Joey bedolven onder het witte goedje. Om het nog plakkeriger te maken gooit Gio ook nog wat water over Joey heen. Ey joh roept Joey verbaasd maar Gio is nog niet klaar hij gooit er nog een emmer water achteraan. Joey staat snel op lacht hij vindt het f*cking fatsig.

De volgende morgen (vandaag dus) moest er uiteraard even opgeruimd worden. De heren ruimen het samen op, maar alles zit onder. Ach de heren staan weer quitte.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *