John de Mol verwacht lichte verschuiving in Utopia

John de Mol verwacht lichte verschuiving in Utopia

Een jaar geleden begon het sociale experiment Utopia. Met nog drie bewoners van het eerste uur is duidelijk dat een hoop is veranderd in 365 dagen tijd. We blikken terug met mister Utopia John de Mol.

“Vorig jaar liep ik rond op het terrein en dat was een soort bouwval. Ik realiseerde me toen al dat graafmachines zes weken later de boel weer konden opruimen als het niet zou werken”, aldus de mediamagnaat. “Het is een programma waar ik continu aan moet werken, want anders zakt het als een plumpudding in elkaar.”

Nog even en dan verlaten een paar bewoners het terrein. “De deelnemers vertellen of ze in Utopia blijven of dat ze weggaan. Daar wil ik bij zijn. Daarna gaan ze oud en nieuw vieren en dat doe ik ook”, vertelt John.

De deelnemers worden wel weer vervangen voor nieuwelingen. “Ik verwacht een lichte verschuiving. Er komen mensen bij die wel willen aanpakken en niet lang in hun bed blijven liggen”, besluit John.

Bron: RTL Boulevard

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. ricky at 17:39

  Wat is er aan de hand???
  Heeft John alle streams stop gezet???
  Is hij aanwezig in de loods??
  Gebeurt dit om de kijkcijfers omhoog te brengen op tv??
  We wachten al vanaf 16 uur!!! En het lijkt of utopia niet meer bestaat..
  ook worden op you tube veel filmpjes verwijderd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *