John de Mol verbaas over uitspraken Rienk

John de Mol verbaas over uitspraken Rienk

Eerder gaf Rienk kort in de media aan dat Utopia gemanipuleerd zou worden. John de Mol heeft hier ook een reactie op gegeven, hij is verbaasd over de uitspraken van de ex Utopiaan.

Dat zegt John de Mol in een reactie tegen RTL Boulevard.

Kroese vertelde aan Het Nederlands Dagblad dat de bewoners soms werden aangespoord om ruzie te maken, door de medewerkers van het programma.

“Soms adviseren ze: je moet dat of dat even zeggen, want dat past beter bij de verhaallijn. En ze sturen af en toe op ruzie aan”, aldus de voormalig deelnemer aan het programma.

“Als er nou één ding is waar we niet op aansturen is het ruzie maken. Sterker nog, als we al aanstuurden dan wezen we de deelnemers op hun taalgebruik. Ze hebben een voorbeeldfunctie, dus let op je taalgebruik en los je ruzies normaal op door gewoon met elkaar te praten in plaats van te schelden en te schreeuwen”, zegt De Mol in een reactie op het verhaal van Kroese.

Volgens De Mol heeft Kroese “op zijn knieën gelegen” omdat hij zo graag weer mee wilde doen aan het programma. “Maar dat doen we niet. Ik denk dat zijn uitspraken een lichte vorm van frustratie waren.”

Uiteraard heeft Rienk ook gereageerd via Twitter, hij laat weten dat John de Mol hem juist in Utopia wilde hebben. Hij zou dus niet op zijn knieën hebben gelegen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. lena at 13:30

  Tuurlijk wordt het niet door de mol zelf gedaan. Maar alles komt van de mol uit . En in elke reality worden wel eens dingen aangespoord , wat logisch is. Maar rienk had gewoon terug willen gaan. En dat is niet gelukt. Had het natuurlijk wel leuk gevonden.

 2. Druif at 02:42

  Rienk zegt niet dat hij door de mol is aangespoord om dingen te zeggen of doen , maar door medewerkers van John de mol dus die gaat zo wie zo vrijuit.
  De waarheid zal wel in het midden liggen .
  Wel fijn voor Giorgio dat hij gewonnen heeft maar nicolien was ook goed geweest. Ik zie hem er nog voor aan om het te delen met haar:)

 3. lena at 01:44

  Ik geloof beiden niet. Want rienk wilde wel degelijk terug in het programma heeft hij zelf toegegeven. En al zal het programma gemanipuleerd worden zouden ze het wel slimmer aanpakken. Rienk is de enige die dit zegt van de oude deelnemers. Dan zouden ze dit allemaal moeten zeggen. En tuurlijk hebben ze een vinger In de pap. Maar uiteindelijk doen de deelnemers wat ze willen. Omdat alles toch uiteindelijk naar buiten komt. En dat weet de mol ook. Dus zo achterlijk zullen ze niet zijn. En al zou het wel zo zijn lig ik er niet echt wakker van. Hele programma bestaat uit labiele mensen. Alsof de mol tegen chris zou zeggen gooi een steen door de auto ruit. Als er iets ernstigs was gebeurt, was het afgelopen met het programma. Ik geloof dat een klein gedeelte waar is. Maar meer dat het inderdaad rienk zijn frustratie is omdat hij niet terug bij nicoline mag.

  • Anna Nooy at 03:02

   De hele tijd wordt er commentaar gegeven ,wst nou wrl of niet easr is weet ik niet ,alles heeft twee kanten ,en mensen komen ertoch mee naar buiten,dus zo dom zullen ze niet zijn.
   Ik vind het wel leuk om te zien dat verschillende mensen toch een hele grotefamilie gaat worden en het vrwemde is speelt door naar ons ,lijkt of wij ze ook als fam zien,want we leven helemaal mee

  • Denise at 03:54

   Ben het in grote lijnen,met je eens!!daarom een verhaal heeft twee kanten..Zal hier en daar wel wat gemanupileerd worden.Maar iid jdm zal wel niet zo dom zijn.Zeer zeker met cris van die steen..dus lena sta ook een stuk achter jouw versie.

  • m at 12:42

   Toevallig weet ik dat dit wel gebeurd en dat deelnemers verplicht zijn om dit niet te vertellen ivm aanklachten tegen hun. Bij je 1e gesprek moet je al tekenen dat er geen informatie naar buiten gegeven mag worden en dat je dan vervolgd kan worden en rienk heeft daar gewon schijt aan.

 4. Mikey at 20:24

  Waarom geloof ik Rienk toch eerder dan John de Mol? JdM zal zijn eigen programma toch niet verloochenen….de leugenaar.
  Nee, ik geloof echt Rienk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *