Gio met Joey en Ivan over stemafspraken

Gio met Joey en Ivan over stemafspraken

Gio de winnaar van Utopia, Utopiaan van het jaar gaat na het nuttigen van zijn champagne gewoon weer naar de koeien. Ivan en Joey gaan mee en al snel komen de stemafspraken ter sprake…

De koe is losgebroken dus Gio loodst eerst de koe weer terug naar de koeienstal. Joey en Ivan kijken toe en zodra Gio klaar is begint hij het gesprek. Weet je wat het is zegt Gio tegen de heren, ik denk dat het verkeerd geïnterpreteerd is. Ik heb het gisteren met Joey een gesprek op de bank gehad. En toen zei jij ook ik wil niet dat de groene kamer wint. Dat is het ook geweest antwoordt Joey. En toen heb ik ook gezegd op wie ik ging stemmen, op ivan, Nicoline en Joey zou zijn. Toen zei Joey ik wil hoe dan ook dat jij wint om te voorkomen dat iemand anders het wint. Toen zei ik tof en super. En toen heb ik begrepen dat Joey 3 stemmen zou geven aan mij, en Ivan en mogelijk LauraB over te halen. Volgens Joey is het daar fout gegaan en Gio gaat nog even verder. Vanmorgen vroeg ik nog aan Joey of het gelukt was met LauraB en toen zei hij ja. En toen wist ik eigenlijk al dat er iets anders gaande was toen LauraB anders stemde tijdens de verkiezing.

Ivan legt uit wat hij gegaan is en vervolgens besproken hoe het precies werkt. Hoe je moet stemmen, en wie je het het meeste gunt. Toen hadden we wat besproken en toen kwamen we eruit niet te weten op wie en besloten op elkaar te stemmen. Zo zou de kans ook een beetje verdeeld zijn, jij heb ook de live streamers mee en met de tv kijkers komt dat goed. Wij dachten de stemmen een beetje te verdelen. We hebben die afspraak gemaakt en that’s it. Ja tuurlijk antwoordt Gio, maar ik had Joey gesproken en voelde me in de pauze echt genaaid. Volgens Joey is er tijdens het gesprek op de bank niets concreets uitgekomen is. De heren praten nog een beetje verder en het lijkt op een misverstand te berusten. Probleem opgelost toch?…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Elly at 04:29

  Ik kan er nog steeds niet over uit…. valt me zoooooo tegen van Joey…. ook van Ivan. Dat Gio heeft gewonnen is geweldig. GIO NU WEL WEGWEZEN DAAR BIJ DIE LUI DIE NIET TE VERTROUWEN ZIJN….GA ERUIT MAN

  • denise at 04:49

   Ja elly kan dat ook zekers niet begrijpen.En al helemaal niet van dievan die joey.gio gaf hem wel een stem..Denk zelf ook wel dat gio eruit stap..hij zal het nu ook wel door hebben,hoe ze daar in elkaar steken.GIO GA LEKKER MET NICOLINE ERUIT..EN BOUW EEN FEESTJE MET JE ECHTE MAATJES..WAARONDER ISA NICOLINE EN OOK OUD UTOPIAAN EMIEL VALT.

 2. rick at 01:34

  je heb gelijk een stelletje matennaaiers
  ik ben wel blij dat die lesfietsen er niet aan konden tippen
  en dan de vanfles, ik ben blij dat dat het bij haar niet gelukt is, die smeer poes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *