LauraB en Nicoline over stemafspraken

LauraB en Nicoline over stemafspraken

Gisteren waren Ivan en Joey al bezig met het maken van stemafspraken. En dat is Nicoline en LauraB nu ook opgevallen. In de pauze van de Utopiaan van het jaar verkiezing werd er al even over gesproken. Het zou niet helemaal eerlijk gegaan zijn. Nu Gio de winnaar van Utopia 2014 is wordt er een hoop nagepraat. Zo praten LauraB en Nicoline over de actie van Joey en Ivan…

LauraB zegt er even niet meer bij te gaan zitten, ze heeft er geen zin in. Ik kreeg net ook al een paar verwijten naar mijn kop. Je hoorde het van Charlotte. Hoezo krijg jij verwijten naar je kop vraagt Niconline. Omdat ik wist wat Ivan en Joey aan het doen waren antwoordt LauraB, heb ik gisteren gehoord. En ik heb gisteren al gezegd tegen hem dat ik het er niet mee eens was. Maar dat hij het zelf moet weten. Ik kan hem toch niet tegen houden, maar ik heb er wel bij gezegd dat ik bij mijn keuze bleef. En als mij dan kwalijk wordt genomen dat ik op de hoogte van dat spelletje ben, ik heb aan geen spelletje mee gedaan. Nicoline is ook blij dat ze nergens aan mee gespeeld heeft. We waren net in de pauze even aan het kletsen en Gio is zo teleurgesteld. Joey zou namelijk gezegd hebben dat hij sowieso een stem zou geven aan Gio. LauraB vraagt zich af of dat echt gezegd is. Nicoline antwoordt dat het volgens Gio wel was en LauraB voegt daaraan toe dat Joey dat ontkent. Ze praten natuurlijk ook veel met elkaar gaat Nicoline verder. Gio voelde zich wel een beetje gepasseerd en dat zag ik wel in zijn gezicht. Hij is de terechte winnaar antwoordt LauraB. Hij heeft het dik verdient en het is goed zo. Hij mag apetrots zijn op wat hij hier gedaan heeft. En als er dan mensen zijn om ruzie te maken moeten ze dat doen, ik doe mijn eigen ding. Gio komt later de kamer in en zegt dat het goed is. Hij is blij hoe het gegaan is…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Denise at 01:19

    super voor gio.na mij weten is de pot,24.000 euro nu…Was mooi dat gio zei.kan ik eerst met isa lekker op vakantie.prachtig..hij is ook nog wel instaat nicoline ook mee tenemen,als ze niet blijven!!!

    • David Brigham at 20:12

      Goeie vraag – laatste stand was €23.000, maar volgens mij was dat kunstmatig opgeklopt en moeten de kosten en belastingen daar nog vanaf; zou me niet verbazen als dat niet gaat gebeuren (dat Talpa die stiekem betaald) en dat het iets van 20000 gaat worden. Die hele financien was altijd al ondoorzichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *