Wie gaat er naar huis?

Wie gaat er naar huis?

Vandaag is het wederom een belangrijke dag in Utopia. Vandaag maken de bewoners bekent of ze naar huis gaan of blijven tijdens Utopia 2015. Dit zal vanmiddag plaats gaan vinden in een centraal, naar verwachting rond 17:00. Uiteraard zou het eerder of later kunnen, pin ons er dus niet op vast! In de tussentijd wordt er natuurlijk veel over gesproken zo ook Charlotte en LauraB.

Charlotte lijkt het er maar moeilijk mee te hebben. Ze zat vanmorgen huilend op haar bed naar foto’s te kijken. Ook buiten heeft ze het moeilijk, haar tranen stromen wederom over haar wangen. LauraB staat erbij en Charlotte zegt dat het allemaal zo dubbel is. Aan de ene kant ben ik heel bij en aan de andere kant heel verdrietig. Het is allemaal zo spannend… LauraB troost Charlotte en veegt de tranen van Charlotte van haar wangen. Het is ook allemaal een beetje veel bij elkaar he. Charlotte bekend dat ze het ook wel eng vindt om naar huis te gaan en de buitenwereld in te stappen. Ik weet niet eens hoe het daar is! Ook zal ze waarschijnlijk haar vriendin Laura achter moeten laten. Hierdoor wordt de keuze nog moeilijker…

Wat later heeft Laura het ook moeilijk en wordt emotioneel, ze wordt getroost door Vanessa. Het is zo’n dubbel gevoel weet je zegt Laura. Aan de ene kant vind ik het vandaag hartstikke leuk, maar aan de andere kant ook echt niet. Van die gemengde gevoelens, ik ben zo machteloos. Als ik Charlotte zie denk ik doe maar niet, ga maar even weg. Maar dat wil ik helemaal niet. Vanessa slaat vervolgens een arm om Laura heen. Het komt allemaal wel goed zegt Laura met een glimlach tussen de tranen door…  Welke keuze zullen Charlotte en Laura maken? Vanmiddag zullen we het te weten komen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. lisette hofstede at 19:26

  Nou,maar hopen dat Vanessa,charlotte en Wilco
  naar huis gaan wat een iritante en roddel figuren.
  Vanessa is nog het ergste de kids alleen laten en dan nog met verschillende mannen naar bed en dat ook nog op tv.Hoe kun je dit ooit verantwoorden tegenover je kinderen.Gauw weg.

 2. Marianne at 16:48

  Als in ieder geval Charlotte maar naar huis gaat, wat een ontzettend gemeen meisje, daar lopen de rillingen van over je rug. En Patrick, ach ja die spoort niet helemaal, misschien naar een andere Utopia? We zullen zien.

 3. Druif at 13:54

  Van mij mag blijven:
  Gio
  Nicolien
  Nicole
  Ivan
  Laura
  Laura b.
  Colinda en als haar lover echt , echt niet meer drinkt mag hij ook wel blijven . Kunnen nog veel van elkaar leren.
  De rest kan wat mij betreft naar huis, maar er zullen er nog wel meer blijven.
  En eigenlijk gun ik gio en nicolien ook een fijne thuiskomst.
  We zullen zien.

 4. Mw. de Wit at 13:13

  Ik ben blij dat Gio gewonnen heeft, alhoewel ik graag had gezien dat Nicolien zou winnen.
  Maar Gio als winnaar is altijd nog beter dan Charlotte of Vanessa als winnaar.
  Charlotte die heel irritant was en is om naar te kijken, echt een gemeen meisje.
  En Vanessa, valt me als moeder tegen, hoe kan je je kinderen die nog geen 18 zijn alleen laten, een jaar lang en dan zelf een jaar lang lopen drinken en slapen met verschillende mannen, op tv nog wel, nee dan ben je voor mij niet de moeder van Utopia want ik zou zo’n moeder niet willen hebben.

 5. Denise at 12:36

  A gozie hou aub je jenertranen maar bij charlotte en ga na huis,de meeste kunnen je missen als kiespijn!! jij iemand missen??? buiten ben je iedereen vergeten aha.Alles draaide bij jouw om ike ike ike en de rest kon stikken!Denk buitenpoort zullen jouw heel wat mensen uitkoste,en nog terecht ook!jammer he ,dat gio gewonnen heeft he madam charlotte!!Gio nicoline en isa stonden sterke met elkaar dan jij ooit kon vermoeden!!En is jouw plan induige gevallen!!

 6. Maggie at 12:02

  Lot weet heus wel wat ze heeft veroorzaakt met haar constante leugens en treiterijen. Vandaar dat ze bang is voor de buitenwereld die haar erop zullen aanspreken of zullen uitjouwen. Blijven heeft ook geen zin, want ze gaat niet veranderen met dat zieke karakter van haar. De bewoners zullen haar alleen maar beter leren kennen en daar is ze dus ook bang voor. Ik zou als ik haar was heeeeeel bang zijn, eigen schuld dikke bult.

 7. anneke at 11:48

  De buitenwereld is nog het zefde Charlotte alleen je zal mensen hebben die je haten of lief hebben.
  En Laura zal gerust verder zonder jouw kunnen ze krijgt wel nieuwe vrienden en kan ze op haar tattoo gaan richten.
  In de buitenwereld ga je toch niet verder met haar je praat heel veel met Laura B dus ga lekker naar huis en ga daar wat doen in de maatschappij. Maak daar armbandjes en kettingen mag je het geld zelf houden.
  En ook voor de andere ga lekker weer naar je familie breng lekker bij je kinderen en vrienden door hoef je niet meer voor de camera te huilen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *