Ook Patrick in tranen

Ook Patrick in tranen

Velen bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor vanavond. Zo wordt er gekookt en heeft Gio een grote lichtsnoer opgehangen tegen de loods met de tekst 2015. Echter denken velen bewoners ook na of ze Utopia zullen verlaten of verder gaan. Zo hebben Laura en Charlotte al een moeilijk moment gehad. Vanessa en Patrick komen daar nu ook bij, ze barsten in tranen uit.

Voor Vanessa worden de spanningen te veel en hoopt dan ook dat het snel 17:00 uur is. Ook zou Wilco “grapjes”gemaakt hebben.  Hij zou gezegd hebben ik ben blij als je gaat tegen bepaalde bewoners. Uiteraard is Vanessa het hier niet mee eens en heeft Wilco dan ook aangesproken.

Wat later vraagt Charlotte aan Patrick of hij de koeien wil overnemen mocht dat noodzakelijk zijn. Natuurlijk antwoordt Patrick, ik ben verliefd op Klaver. De kleine dondersteen, vanmorgen kwam ze naar me toe. Met haar kop tegen mijn been aan alsof ze het lijkt te voelen. Ik weet het ook allemaal niet meer zo goed geeft Patrick toe. Ik ben een beetje in de war. Charlotte is benieuwd wat er aan de hand is en vraagt erna. Patrick barst in tranen uit, ik kan niet goed tegen afscheid. Ik kan er echt niet tegen. Charlotte snapt wel dat Patrick zich ook zo voelt. Maar voegt daaraan toe dat hij op moet houden, anders gaat ze ook weer huilen. Sorry antwoordt Patrick, ik ben een rare vent. Ik zal goed voor Utopia zorgen als jullie weg zijn…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  • anneke at 18:59

   Waarom moeten er Belgen in komen laat het lekker een Hollands programma blijven die dialecten dat is al erg genoeg.
   Bij RTL 5 hadden ze ook Belgen erbij.
   Nog even en dan komen er Engelse Amerikanen en weet ik veel wat voor landen hou het bij mensen die in Nederland wonen

 1. ricky at 15:39

  Dat er links en rechts tranen stromen en dat alle bewoners de laatste dagen veel spanning voelen is helemaal normaal. Het zou niet normaal zijn als dat niet zou gebeuren.
  Uiteindelijk hebben ze samen erg veel beleefd, of dat de feestjes waren, of de evenementen, de vrolijkheid en grappen met elkaar, ook de ruzies, het elkaar opzoeken, elkaar aftasten, het wel of geen respekt hebben, de spelletjes, het roddelen. Petje af voor allemaal menselijke eigenschappen die ook buiten die hekken plaatsvinden. Maar hun zitten achter de hekken en moeten er hoe of wat dan ook mee dealen.
  voor mij heeft de echte utopiaan gewonnen, en ben daar ook blij mee.
  maar toch hebben ze allemaal voor vele uren kijkplezier gezorgd.
  daarom: ALLE !!!! UTOPIANEN BEDANKT !!!!
  Ik ben ziek en heb door utopia veel tijdverdrijf gehad!!

 2. anneke at 15:26

  Nu zakt mijn broek af Charlotte die vraagt om voor de koeien te zorgen ze heeft het zelf maar een paar keer gedaan het is misschien op 1 hand te stellen maar ze zegt wel bij als het nodig is.
  Wilco heeft al gezegt als ik blijf gaan de koeien eruit zal me benuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *