Kerstmarkt in Utopia

Kerstmarkt in Utopia

Vandaag is het dan zo ver, de kerstmarkt in Utopia vindt plaats!Maar ook morgen zal er nog een kerstmarkt zijn. Het beloofd een sfeervolle dag te worden in Utopia

Uiteraard zijn er een paar voorbereidingen geweest. Zo is er een heuse ijsbaan gemaakt en het terrein mooi versierd. Maar moest er uiteraard ook nog even organisatorisch overleg plaats vinden met behulp van een centraal. Hieronder kun je het gehele centraal terug vinden. Chris wordt gastheer, dan maakt hij eens kennis met alle markt mensen die er komen. Dan kan hij ook gelijk even vragen hoe de standhouders de markt vinden gaan, als een soort evaluatie dus. Nicoline regelt nog even snel wat extra marktkramen, er zijn namelijk extra standhouders bijgekomen voor morgen. Echter zijn de kramen wat te klein maar de beste man aan de telefoon heeft nog wel een adresje waar Nicoline het eens zou kunnen proberen. Ook vraagt Nicoline of het mogelijk is om een paar kramen bij deze meneer te bestellen. Dat is mogelijk aldus de man, wel moet Nicoline het voor 12:00 laten weten. Ook is er een kerstman aanwezig, bezoekers kunnen met hem op de foto. En via de brievenbus van Utopia op de post doen zodat de foto kaart bij je thuis aan komt. Verder zijn er nog oliebollen van Vanessa en natuurlijk lekkere warme chocolademelk! De eerste bezoekers zijn inmiddels gearriveerd, de kerst markt kan officieel van start!

Regelmatig vullen we dit bericht aan met leuke filmpjes.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *