Sanne wordt doodziek van iedereen

Sanne wordt doodziek van iedereen

Afgelopen avond zat Sanne niet zo lekker in haar vel. Wanneer ze Gerrit tegenkomt vraagt hij haar even naast hem te komen zitten. Wanneer de twee samen op het bankje zitten, lucht Sanne haar hart. Ik word doodziek van iedereen begint Sanne geïrriteerd te vertellen. Alles wordt van mij afgepakt en niks wordt goedgekeurd voegt ze eraan toe. Het valt haar op dat iedereen alleen maar zeurt richting haar en niets positiefs zegt. Gerrit luistert haar verhaal aan en besluit haar een knuffel te geven. Kom maar even wijffie voegt hij eraan toe. Sanne lijkt rustig te worden van de knuffel van Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 11:59

    Ik heb nu een paar dagen gekeken maar met deze twee zal je echt de oorlog niet winnen,Ik moet nog zien of ze onderdak hebben voor de winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *