Mike spreekt Adriaan aan omdat hij geen vergaderingen bij wil wonen

Mike spreekt Adriaan aan omdat hij geen vergaderingen bij wil wonen

De bewoners hebben afgesproken voortaan de vergaderingen te plannen met zijn allen. Toch lijkt het erop dat Adriaan niet van plan is de vergadering bij te wonen. Mike spreekt hem eropaan, maar dit lijkt Adriaan niets uit te maken. Ik voel mij er niet goed bij te vergaderen zegt Adriaan tegen Mike. Mike geeft op zijn beurt aan dat Adriaan het juiste voorbeeld moet geven aan de groep en niet de regels moet verbreken. Adriaan lijkt niet te begrijpen wat Mike geeft aan zijn eigen plan te trekken. Hij wil graag bouwen aan Utopia 2 en een vergadering neemt veel tijd in beslag, Ik doe liever leuke dingen dan een vergadering eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *