Hoe heeft nieuwe bewoner Shelley haar eerste nacht in Utopia 2 beleefd?

Hoe heeft nieuwe bewoner Shelley haar eerste nacht in Utopia 2 beleefd?

De bewoners mochten gisteren kennismaken met nieuwe bewoonster Shelley. Ze leek het erg gezellig te hebben aangezien ze ervoor koos om samen met Sanne als laatste haar bed op te zoeken. Hoewel haar hangmat er netjes bij hangt lijkt ze niet helemaal haar draai te vinden. Gedurende de nacht blijft de hangmat onrustig heen en weer bewegen. Het is dan ook geen toeval dat Shelley ook als een van de eerste weer wakker is. De nieuweling begint haar dag sportief door hard te lopen over het terrein, gevolgd door een frisse duik in het meer. Men zegt een goed begin is het halve werk wat zal dit betekenen voor de rest van Shelley haar dag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *