Kerstwensen van oud Utopia bewoners

Kerstwensen van oud Utopia bewoners

Op naar tweede kerstdag! Gisterenavond hebben de bewoners een feestje gehad, het is gezellig verlopen en dat met drank erbij!

Ook oud bewoners van Utopia vieren natuurlijk kerst en hebben speciaal voor de Utopia fans hun kerstwensen achter gelaten. Zo komt Emil, Dennis, Isabella, Ruud, Hakim, Ron, Paul, Billy, en Rienk aan bod met een speciale kerst boodschap. Ook andere bekenden zie je in het filmpje zoals bijvoorbeeld, Marcel en boer John en zijn familie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *