LauraB in tranen na woorden van de groep

LauraB in tranen na woorden van de groep

De hele week gaf LauraB al aan dat zij niet lekker in haar vel zit. Zij mist het thuisfront en nu met kerst krijgt ze steeds meer heimwee. Ook vanavond loopt LauraB huilend van tafel tijdens het kerstdiner.

Als iedereen vertelt waar hij of zij dankbaar voor is schieten de tranen in haar ogen en rent ze naar buiten. Niet veel later komt Wilco naar haar toe. Hij slaat een arm om haar heen en zegt dat hij haar goed begrijpt. De twee kletsen rustig over de dubbele gevoelens die zij nu bij kerst hebben. Ondanks dat het onwijs gezellig is met alle bewoners, wil ze natuurlijk ook super graag bij haar familie zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 01:07

    Ik kan LauraB héél goed begrijpen. Juist met Kerst mis je je dierbaren enorm.
    Het is een heel emotioneel feest met gemengde gevoelens: vreugde en verdriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *