Oud bewoners: Wie wordt de winnaar?

Oud bewoners: Wie wordt de winnaar?

Iedereen kan stemmen, en daar komt uiteindelijk de winnaar uit: Utopiaan van het jaar. Ook oud bewoners maken kenbaar wie in hun ogen de winnaar van Utopia zou kunnen worden.

Paul gaat voor Gio. Hij is van een jong broekkie zichzelf heeft laten zien. Ook heeft hij zijn verantwoordelijkheden genomen en was een rustige factor. Hij had ook voor Nicoline kunnen gaan maar die heeft de laatste tijd niet veel laten zien.

Ruud gunt het meerdere maar denkt dat Nicoline wint. En ik vind het ook te recht als ze wint. Billy sluit zich daarbij aan, ze is idealistisch. Ze is met een insteek Utopia in gegaan om een samenleving op te bouwen.

Dennis denkt aan iemand die het meeste veranderd is in zijn leven en dan komt hij uit op Nicoline. Ze heeft mensen iets mee willen geven.

Emil vindt Gio de Utopiaan van het jaar. Het is een jonge jongen en zit er vanaf de eerste dag in. Hij maakt het jaar af en dat is gewoon erg knap. Vooral als je kijkt naar de tegenslagen die hij heeft overwonnen.

Ron geeft een eerlijk antwoord, hij vindt eigenlijk dat niemand het verdient. Maar als hij dan toch moet kiezen wordt het Nicoline. Dat is de enige die een ander Utopia neer zou kunnen en willen zetten. Die wilskracht heeft hij bij meerdere gemist.

Hakim gunt het Gio, het is een toffe peer en leuke jongen. Er zit niks slechts in dus ik hoop dat hij het wordt.

Rienk gaat uiteraard voor Nicoline. Ze is idealistisch en blijft door gaan. Terwijl ze er eigenlijk uit wilde gaan en toch vol houdt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. fred jong at 11:23

  Beste mensen hier de buurman van Utopia,
  Het einde is in zicht, en natuurlijk moet er een winnaar uitkomen. Voor de bedenkers van utopia is dit
  Wel handig dat de kijkers dit gaan doen. Want zelf iemand kiezen zou niet eerlijk zijn.
  Dus beste mensen, stem oprecht en met wikken en wegen kom je dan tot een eerlijk oordeel.

  Op 1 januari komen er vast nieuwe mensen in het spel. Die hebben, dan hoop ik altans, iets geleerd
  Hoezij het komende jaar een eigen samenleving gaan opbouwen. We gaan het zien !!
  Kerst groeten uit Laren / Hilversum
  F

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *