Wilco probeert Vanessa over te halen

Wilco probeert Vanessa over te halen

Het einde van Utopia 2014 nadert en binnenkort zullen de bewoners dan ook mogen kiezen of ze door gaan in Utopia 2015 of naar huis willen. Ook Wilco begint zich dat te realiseren en probeert Vanessa over te halen om langer te blijven…

Vanessa heeft altijd geroepen vrij zeker van haar zaak te zijn. Ze was er erg zeker over haar keuze. Echter probeert Wilco haar aan het twijfelen te brengen, hij benoemd verschillende argumenten waarom ze in Utopia 2.0 zou moeten blijven. Volgens Wilco is Utopia 2015 het moment voor Vanessa. Ze kan haar dromen laten uitkomen en bijvoorbeeld een opleiding volgen vanuit de loods. Vanessa is druk bezig met afwassen en opruimen en hoort het verhaal van Wilco een beetje aan. Echter geeft ze niet echt een duidelijk antwoord. Daarom besluit Wilco er maar een einde aan te breien. Misschien moet je de knoop eens doorhakken voor jezelf. Hierdoor krijg je misschien wat rust… Zouden de woorden van Wilco geholpen hebben? En wat denken jullie? Zou Vanessa blijven of gaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *