Nicoline haar droom was te mooi

Nicoline haar droom was te mooi

Ook al is het kerst de koeien moeten uiteraard ook verzorgd worden. Nicoline had gisteren aangeboden om hem te helpen maar dat is niet helemaal gelukt. Haar droom was namelijk te mooi…

Gio zegt tegen Nicoline dan vraagt ze of ze me wel wakker wil maken als ik de koeien ga doen. Nicoline lacht en antwoordt dat ze midden in de droom was en lang gedroomd heeft. Ik dacht hij maakt me wel wakker maar dit is te belangrijk! En daarna ben ik weer door gaan slapen. Nicoline heeft over verschillende dingen gedroomd, zoals een bijenshow een oerwoud en nieuwe bewoners. Gio vindt het niet zo erg, alleen is het hem ook gelukt. Het was alleen wel koud en de waterbakken waren bevroren. Nicoline zegt sorry dat ik door sliep. Nee joh antwoordt Gio. Uiteindelijk besluiten de twee morgen wel samen de koeien te verzorgen. Er wordt nog wat gebabbeld over de werkzaamheden die ze vaak doen. En daarna gaat Gio verder met het schrijven van een brief. Ook zullen Gio en Nicoline waarschijnlijk vandaag nog bezig gaan met de organisatie van de laatste Utopia markt van dit jaar.

Wat er verder nog besproken is zie je in onderstaand filmpje. Ook kun je daar de details van Nicoline haar dromen terug kijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *