Colinda over Patrick, wat ik ook doe

Colinda over Patrick, wat ik ook doe

Patrick heeft het over Colinda, ze heeft er vannacht eens goed over nagedacht. En vertelt haar bevindingen met Nicoline.

Colinda zegt tegen Nicoline dat ze gisteren en vannacht goed heeft nagedacht. Wat ik doe en welke houding ik er ook in zet en wat ik ook zeg, binnen 12 uur is zijn gedrag anders. Zijn denkvermogen anders en meestal aan het einde van de avond komt er een partij venijn over hem heen. Dan probeert hij me bewust naar beneden te trekken, echt dat denigrerende. Hij draait de boel om en probeert me als persoon neer te zetten die ik helemaal niet ben. Ik probeer dan rustig te blijven, maar op een gegeven moment haalt hij bijna het bloed onder mijn nagels vandaan. Dat ik zoiets heb van ik stop hiermee, ik stap uit het gesprek want het schiet gewoon niets op. Nicoline zag hoe het gesprek gisteren de verkeerde kant op ging. Hij was bij jou zijn onvrede aan het spuien maar je blijft je er op zo’n moment toch mee bemoeien. Ja zegt Colinda het was eerste kerstdag en verjaardag van zijn zoon. Ik heb altijd al gehad dat ik mensen die buiten de groep staan naar mij toe trek. Ik heb ook nog bepaalde gevoelens met hem gedeeld en die zijn er nog steeds. Daar had ik gisteren ook best wel moeilijk mee. Hij probeerde wel leuk te doen maar ik kan dat niet. Nicoline antwoordt dat hij zich dan ellendig voelt en afgewezen, daarom doet hij zo. Hij gaat me dan ook op een gegeven moment neer zetten gaat Colinda verder… Hoe kun je mij zo neerzetten als hij zegt dat hij van me houdt. Nicoline denkt dat als Colinda zegt niet te willen knuffelen zich gekwetst voelt en op die manier haar terug wil raken. Dat is kinderachtig en idioot maar dat probeert hij te doen. Ja zegt Colinda, ik zie het gebeuren en probeer er dan op een of andere manier er volwassen in te blijven. Maar ik dring gewoon niet tot hem door. Nee zegt Nicoline, hij zit dan gewoon vast in zijn verhaal. Ja zegt Colinda, en ik heb ook gezegd dat ik hem niet meer over die grens heen laat gaan. En dat doe ik eigenlijk wel, ik geef hem die ruimte om mij te kwetsen. Het is zijn proces, het zijn gewoon gemene dingen. Ja zegt Nicoline het zijn echt gemene dingen, moet ik jullie dan uit gesprek proberen te halen? Ja doe maar zegt Colinda, ik loop niet snel bij een gesprek weg. Nicoline zegt dat op deze manier meer kapot gemaakt wordt. Colinda heeft dat vannacht ook wel ingezien, en wordt emotioneel. Hij maakt iets kapot en blijft doorgaan. Ik ben al een week bezig om de vriendelijke te blijven en een weg te zoeken maar daar stop ik mee. Ik moet het mezelf gewoon niet aan doen. Hij is geen vreselijke man zegt Nicoline maar in zijn buien is hij echt vreselijk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Dusss at 20:01

    Wat is die gozer van een patrick pedant aanwezig! Het lijkt er wel op hoe beter je binnenkomst is hoe slechter en tegenvallend iemand uiteindelijk blijkt te zijn. Walg walg walging

  2. MarieJoan at 13:36

    Colinda denkt nog steeds dat ze iemand kan veranderen.Forget iT.
    Vraag jezelf eens af waarom je steeds op zulke mannen valt.
    Ga eens met jezelf aan de gang,en probeer niet steeds weer alles voor een ander in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *