Laura vraagt naar Mark zijn geaardheid

Laura vraagt naar Mark zijn geaardheid

Eerder ging de roddel al dat Mark op mannen zou vallen, Laura zou er 1000% zeker van zijn. Ze besluit het vanavond maar eens te vragen in een gesprek.

Laura geeft aan dat Mark moeilijk te peilen is, dat is niet erg maar op een gegeven moment stapelt dat zich op maar dat zul jij ook hebben. Denk jij dat je ons niet kunt vertrouwen? Mark antwoordt als dat door mensen tegen je wordt gezegd dan ga je wel een beetje flippen. Deze mensen hier binnen vraagt Laura en Mark bevestigd. Volgens Charlotte kunnen dat er maar twee zijn, Colinda en Ivan. Laura benadrukt Mark nooit te willen naaien. Mark vindt dat nou het verneukeratieve, je gaat er dan over nadenken. Op een gegeven moment moet je je gevoel nagaan en dan weet je wie je kunt vertrouwen aldus Laura. Volgens Charlotte zou Laura en Vanessa er altijd voor Mark zijn. Al is het om een band van de auto te plakken of een lijk te begraven. Maak jij je druk om wat de buitenwereld zegt vraagt Laura. Mark antwoordt van niet, ik zet het negatieve aan de kant. Ook wordt er niet echt negatief over hem gepraat. En Laura voelt zich echt rot hoe het de laatste dagen tussen hun gaat. Mark kan zich daar ook bij vinden en Laura snapt dat Mark niet lekker in zijn vel zit. Heeft dat alleen met je keuze te maken? Of nog met andere dingen? Nee antwoordt Mark, maar wel wat irritatie niveau zo af en toe. Maar hoe leef jij hier buiten vraagt Laura. Mark antwoordt werken, voetballen maar voornamelijk werken. Kom je jezelf tegen hier vraagt Laura door. Ik kan mijn energie niet kwijt vertelt Mark, ik heb geen plan om het er verder in te stoppen. Ik moet er een beetje structuur erin krijgen. Geen leuke chickies merkt Laura op. Mark zegt ook dat, dat is belangrijk. Is dat belangrijk voor je, wil je trouwen en kinderen vraagt Laura. Ja zegt Mark dat is wel heel belangrijk, dat is het eerste punt op mijn agenda. Dus je ziet jezelf oud worden met een vrouwtje en kinderen? Ja zegt Mark en Laura zegt dat ze twijfelt aan zijn geaardheid. Mark lacht en Laura zegt dat ze anders is als de rest van de bewoners. Maar heb ik dat mis? Je hebt het mis aldus Mark en Laura denkt dat ze lult. Ook geen bi vraagt Laura door. Nee nee nee lacht Mark, maar ze denken het wel eens van mij. Laura zegt er wel een soort radartje voor te hebben en ik dacht dat je daar misschien mee speelt. Nee echt niet antwoordt Mark, zat trio’s gedaan met mannen maar ik wil alleen met vrouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *