Mark zit niet lekker in zijn vel

Mark zit niet lekker in zijn vel

Mark zit momenteel niet lekker in zijn vel, sinds de opmerking die Vanessa gisteren maakte. Gisteren hebben de twee het uitgepraat maar dat heeft niet zo geholpen. Mark is inmiddels bezig achter de laptop maar het internet ligt eruit. Wilco besluit om even het gesprek aan te gaan.

Volgens Wilco is het belangrijk dat Mark een ontwikkeling doorgaat. Het gaat niet om de cijfertjes. Mark weet wel dat hij af en toe geïrriteerd is en het van zich af zet. Maar ik heb geen zin om dat heel de tijd op te zoeken. Ik wil lekker werken carrière maken en geld verdienen. Ja zegt Wilco maar als jij carrière wil maken moet je wel met verschillende mensen om je heen kunnen werken. Hier zijn de extreme. Dat snap ik ook wel antwoordt Mark. Ik kom dit hier ook niet in mijn werk tegen gaat Wilco verder, maar als dat wel zo is dan schop ik dat eruit. Misschien moet je die simpelheid hier leren, het is echt een persoonlijke ontwikkeling. Je hebt hier je ups en downs zegt Mark, maar die vrijheidsbeperking is voor mij funest. Wilco vindt dat deze gevoelens te lang in Mark blijven zitten. Je moet het van je af kunnen schoppen zeg maar. Ik ben gewoon een denker, zo ben ik gewoon. Volgens Wilco is daar ook niets mis mee maar je moet wel kunnen relativeren. Waar hij ook mee zit is Utopia 2.0 en hij geeft aan dat hij een gesprek met de psycholoog aan gaat vragen om er eens over te praten. Wilco geeft Mark als tip dat hij gewoon zichzelf moet blijven. Mark geeft uiteindelijk toe dat hij thuis gewoon heel erg mist. En overweegt om zichzelf uit Utopia te laten stemmen over een paar maanden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *