Verrassing: 2500 euro voor iedereen die blijft

Verrassing: 2500 euro voor iedereen die blijft

Nu bekend is geworden wie er allemaal blijft is er nog een verrassing voor de bewoners. 2500 euro per persoon die blijft in Utopia, verrassing!

Poort
Gio loopt naar de poort en vindt een verdachte koffer. Wat zal hierin zitten?

Brief
Gio leest de brief voor die bij de koffer zat. Iedereen krijgt een bonus, althans de personen die blijven in 2015. Gio leest tevens voor dat hij morgen uitsluitsel krijgt over zijn beslissing.

Envelop
Iedereen ontvangt een persoonlijke envelop. En daar zit cash geld in. De personen die een envelop hebben gekregen ontvangen ieder € 2500,- euro. De keus is aan hun om dit geld in de staatskas te steken of voor eigen gebruik te houden.

Startkapitaal
Joey wil het geld als startkapitaal gebruiken voor een nieuw concept. Hij gaat het geld investeren.

Emotioneel
Patrick is emotioneel. Hij heeft nog nooit zoveel geld in zijn handen gekregen en kan dit geld geweldig gebruiken voor zijn projecten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ah at 13:25

  Patrick, het is je gegund. Je bent misschien niet de makkelijkste Utopiaan in omgang maar ik geloof wel dat je het beste met iedereen voorheeft.

 2. Willy at 18:44

  Leuk voor de mensen die er wat voor doen die 2500 euro, maar als je naomi ziet, heeft ze dat snel verdiend, met spiegeltje kijken bed liggen bank hangen ,giegelen enz, ze doet niks, laat haar maar snel naar huis gaan en volwassen worden,

 3. David Brigham at 13:47

  Tenzij ik het verkeerd begrijp: dit bedrag werd gegeven NADAT iedereen had aangegeven te blijven of te gaan. Dus het is geen lokkertje om te blijven (Rina, Anneke). Bovendien, de drie vertrekkkers krijgen dit dus niet. Heb je 10 maanden veel geld verdiend voor Utopia, zoals Nicoline, krijg je niks, heb je 1 maand op je bed gelegen, zoals Naomi, krijg je 2500…. Dus zo leuk vond ik dit niet.

 4. Jeannet at 23:25

  Wat een lief en royaal gebaar van John de Mol. Erg leuk dit geldbedrag voor de inwoners die blijven. Ik ben enorm benieuwd welke inwoners blijven. Ergens vraag ik mij af of ik de berichtgeving hierover niet goed heb gevolgd. Maar ik weet nog niet wie blijven en wie vertrekken. Mij is ook ontgaan wat Gio doet. Ik weet dat Isabella met smart op hem zit te wachten, maar of hij Utopia verlaat of niet ??

  Ik wens verder iedereen op deze site het allerbeste toe voor 2015, op gebied van gezondheid, geluk en liefde. En voor 2015 – Utopia 2, veel kijkplezier, ben benieuwd hoe het zal gaan daar binnen de poort van “onze Utopia familie”.

  Fijne jaarwisseling —- Jeannet

  http://i.imgur.com/srvcRfx.jpg

 5. anneke at 22:45

  Dat zat er aan te komen bij andere projecten was dat ook zo zal me benuwen wat iedereen met het geld gaat doen en of er nu iemand wel blijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *