De verrassing van Colinda

De verrassing van Colinda

Allereerst de beste wensen en een top 2015 toegewenst namens Utopia tv show! Nu weer even terug naar vannacht, Colinda heeft niet zoveel met vuurwerk en wilde graag wensballonnen oplaten. Echter is dit helaas niet doorgegaan wegens veiligheidsvoorschriften. Maar dat is niet erg, Colinda heeft het opgelost en heeft een verrassing voor alle bewoners. Zo vallen we van de ene verrassing in de andere

Het gaat om wenstegels, op elke wenstegel staat een quote die bij een bewoner past. Collinda leest de quotes voor en de bewoners raden welke quote bij wie past.

Charlotte: succes, liefde en gezondheid.
Mark: winnaar Utopia 2015.
Ivan: vertrouwen is goed, controle is beter.
Wilco: we gaan het ownen!
Vanessa: liefde overwint alles.
Nicoline: mee leven, mee helpen en mee juichen.
Patrick: never underestimate the power of love.
Joey: och ja, wordt tatoeerder, hier kan het.
LauraB: love, peace and happiness
Giorgio: het leven is een risico, dus geniet van elke dag.
Nicole: vrienden om mee te bouwen.
Chris: 3000 liter vat ….. bier.

en voor zichzelf heeft Colinda: liefde, kracht, Utopia in al zijn kracht. Voor de oplettende kijker er mist inderdaad één naam. De naam van Naomi, Colinda zal vandaag of zo spoedig mogelijk contact opnemen om er een te regelen voor haar.  Leuk gebaar van Colinda toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 19:59

    Het is inderdaad een heel lief gebaar van Colinda. Dat Laura er niet bij stond, was mij in de 1e instantie niet opgevallen. Mark…… winnaar Utopia 2015: laat ik mijn wens uiten: dat hoop ik zeker niet. Ik vind heel die Mark nog steeds een enge figuur. Ik vertrouw hem niet en hij doet zich heel wat kwalitatiever voor als dat hij in werkelijkheid is. Ik heb soms wat leedvermaak als personen zoals Mark, die hoog op de toren trachten te klimmen, door een grandioze fout, terug op de aarde donderen. Sommige activiteiten heb ik Mark beslist niet vergeven! Als die Utopia 2015 zou winnen…… pfff….. bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *