Nieuwjaar vieren in Utopia

Nieuwjaar vieren in Utopia

Uiteraard is er binnen Utopia vannacht nieuwjaar gevierd. Buiten had Gio al een mooie lichtsnoer in de vorm van 2015 opgehangen, en er was vuurwerk geregeld.

De bewoners hebben een gezellige avond gehad in de loods en er stond dan ook muziek aan. Ruim op tijd werd de muziek gestopt en ging de groep naar buiten. Het vuurwerk werd klaar gezet en toen werd er afgeteld. Daarna volgde een rondje de beste wensen, kusjes en knuffels voordat het vuurwerk afgestoken werd. Aan veiligheid werd ook gedacht, zo is er een aansteek lont en heeft elke bewoner een veiligheidsbril op. De bewoners blijven nog even buiten, er word buiten Utopia voldoende vuurwerk afgestoken en dat is de moeite waard om even te bekijken! De bewoners staan bij een kampvuur dus het is wel uit te houden. Ze kletsen gezellig en besluiten morgen om 10:00 een nieuwjaarsduik te doen, om 10:00. De groep gaat dan naar binnen om daar nog even verder te feesten, de muziek gaat weer aan en er wordt veel gedanst en gek gedaan. Uiteindelijk gaat de muziek uit en gaan de bewoners langzaamaan richting hun bed.  Dat het maar een mooi Utopisch 2015 mag worden!

Dansen in Utopia

Vuurwerk afsteken niewjaar

Vuurwerk wordt afgestoken

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anna at 09:57

    wie blijven er nu in utopia ? ze waren nogal doorgedraaid over de bonus maar die was toch alleen voor de blijvers en NIET voor degene naar huis gingen of snap ik het niet en mogen ze de bonus houden ook al gaan ze naar huis?

    • d at 13:51

      Zo begreep ik het ook (alleen de blijvers kregen de bonus, waar ik van baal). Naar huis gaan Charlotte, Nicoline, en Vanessa. Van Gio is het nog onzeker (hij kreeg wat uitstel voor z’n beslissing).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *