De laatste dag in Utopia voor…

De laatste dag in Utopia voor…

Gisteren hebben de bewoners bekend gemaakt of ze blijven tijdens Utopia 2015 of naar huis gaan. Uiteindelijk hebben Nicoline, Vanessa en Charlotte besloten te gaan. Ze zullen vanmiddag Utopia verlaten. Uiteraard zullen ze aangevuld worden voor nieuwe bewoners.

Charlotte is maar wat blij met haar vertrek. Zingend loopt ze naar Nicoline en zegt wij gaan naar huis! Ook in de keuken laat ze nog even weten dat vandaag DE dag is. Ben je er klaar voor vraagt Patrick en heb je enig idee wat je buiten te wachten staat? Geen idee antwoordt Charlotte maar ik heb er zin in! Haar vriendin Laura vindt het allemaal wat minder. Laura zit verdrietig in de slaapkamer. Afscheid nemen is ook moeilijk…

Ook Nicoline zal Utopia verlaten, vanmorgen heeft ze voor de laatste keer de koeien met Gio verzorgd. Terwijl de twee de koeien verzorgen halen zij wat herinneringen op van het afgelopen jaar. Echter duurt dat gesprek niet heel lang, Nicoline ziet de mooie lucht en is afgeleid. Wat een mooie roze lucht! Echt heel mooi, roept ze enthousiast. Gio slaat vervolgens een arm om Nicoline heen terwijl zij van de prachtige wolken genieten. Of Gio Utopia zal verlaten is nog even onbekend. Hij wil zijn tentamens halen maar dat gaat alleen buiten de poorten van het realityprogramma. Gisteren barstte hij dan ook in tranen uit. Er kwam geen duidelijke keuze uit. Hij wil blijven maar ook zijn tentamens halen zodat hij zijn propedeuse kan halen. Na overleg met de zenderkamer kwam Gio met de mededeling: Ze gaan het overleggen. Zou Gio dan tijdelijk Utopia mogen verlaten? Of wordt het toch einde van zijn Utopia avontuur?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Henk at 13:15

    Ik vindt als Gio zijn tentames wil halen dan moet hij naar huis gaan
    en niet tijdelijk weggaan dan kan je overal wel wat verzinnen om tijdelijk naar huis gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *