De straf voor Ivan

De straf voor Ivan

Het tribunaal is gaan zitten om een passende straf te bedenken voor Ivan. Dit omdat hij een woede-uitbarsting had wat nogal voor wat chaos zorgde. Gio, Gabriëlle en Laura hebben besloten dat Ivan 10 dagen schoonmaak taken op zich moet nemen, iets waar Ivan een hekel aan heeft. Ivan wordt geroepen en zijn “vonnis”wordt vertelt door Gio. Ivan accepteert deze maar verlaat daarna het gesprek. Hij wil geen verdere uitleg meer van ze. Gabriëlle, Laura en Gio vinden de reactie van Ivan maar een beetje kinderachtig. Gabrielle sluit de bijeenkomst maar af, en voegt daaraan toe graag niet tot een volgende keer. Zal Ivan zijn “taakstraf” goed uitvoeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 17:08

  Natuurlijk geeft weer iedereen Patrick de schuld. Is wel een beetje gemakkelijk en kort door de bocht.

  Patrick is niet vanaf het begin zo geweest. Dit is echt pas begonnen toen Wilco de poorten van het Utopia terrein/loods binnenkwam.

  Wilco l*lt/kletst met EN over iedereen. Dat zeiden zelfs zijn familieleden die op bezoek waren. Bovendien wat mij ook stoort is dat Wilco nooit alleen Patrick “aanpakt” hij doet dat altijd met anderen. (Ivan en Mark). 3 tegen 1 dat is laf, mensen. Dan slaan bij iedereen de stoppen door, zeker bij iemand als Patrick. Als zwerver heeft hij altijd moeten “vechten” voor een plekje tussen andere zwervers, dat voelt hij nu weer zo, omdat hij bang is zijn “veilige” plekje te verliezen. Hij schiet dus constant in de verdediging.

  Ik weet heus wel dat Patrick niet gemakkelijk en vaak extreem is, maar veel inwoners van Utopia en ook vele fans, willen en kunnen hem niet begrijpen en zien dat niet in. Ik wil niet arrogant doen, maar een beetje mensenkennis ontbreekt er bij velen.

  Ook sinds vele “oud deelnemers/bewoners Utopia 2014 ” vertrokken zijn, wordt het gedrag van velen van kwaad tot erger. Alles draait om geld, zelfs over het aantal planken, jaloezie en onverdraagzaamheid onder elkaar. Als dit zo doorgaat, vind ik dat de leiding van Talpa, of de organisatoren van Utopia, moet ingrijpen. Anders ben ik bang voor een behoorlijke escalatie met alle gevolgen van dien.

 2. ah at 13:34

  Ivan en de troep van iemand anders opruimen dat wil ik wel graag zien. Ben benieuwd of hij dat doet en hoelang? Ze moeten gewoon weer terug gaan naar het oude systeem waarbij je ieder maand weer iemand weg stuurt.

 3. Mari at 20:52

  Ivan had niet tot zijn daden over moeten gaan maar man wat kan ik het mij voorstellen. Die Patrick haalt bij velen Het bloed onder de nagels vandaan. Volgens mij heeft hij serieuze psychische problemen. Hierdoor wordt de sfeer binnen Utopia zeer negatief en minder leuk om naar te kijken.
  Jammer dat de de eerste 2 maanden van dit jaar niemand er uit gestemd mag worden want dan zou Patrick er van mij uit mogen vliegen. Wat zou dat de sfeer ten goede komen.

 4. Ladybug at 19:42

  Nu zijn alle ogen en heilige verontwaardiging op Ivan gericht. Maar het lag al een tijd voor de hand dat die Patrick iemand volkomen over zijn toeren zou helpen.Waar zijn de beschuldigingen naar Patrick met zijn aso reactie naar Ivan?Als ik Ivan was zou ik ook vlekken zien!

 5. Willy at 15:01

  Wat een gedoe zeg, net een kleuterschool, iedereen moet zich gedragen, zodra het aggresief word, moet diegene er gelijk uit, lik op stuk werkt m.i.z het beste, als ze dat weten is er echt geen agressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *