Naomi wil een tatoeage

Naomi wil een tatoeage

Joey en Laura zullen er alleen voorstaan als het op hun tattoo shop aankomt. Ze hebben de samenwerking met tattoo artiest Martin beindigd en volgens Martin is Utopia nu weer op zoek naar een nieuwe… Naomi en Laura hebben een gesprek gehad over tatoeages, het jonge bloempje zou ook wel graag een tatoeage willen.

Naomi vertelt dat ze al een langere tijd een tatoeage wilde. En legt uit wat ze precies voor ogen heeft. Ze wil graag een pijl op haar ribben met een fijn geschreven tekst. Laura is natuurlijk erg enthousiast om dit te horen en zou de tattoo graag willen zetten bij haar mede bewoonster. Naomi wil het graag, er is alleen één probleempje… de vader van Naomi moet wel eerst zijn goedkeuring geven. Zal Naomi de eerste zijn die een tatoeage krijgt van Laura binnen Utopia? Utopia Ink is goedgekeurd door de GGD dus officieel gezien zou het mogen. Gelukkig kunnen de bewoners niet op Facebook, Martin raad namelijk af om een tatoeage binnen Utopia te zetten. Joey en Laura zouden nog niet voldoende kunnen tatoeëren en de kans is groot dat het mislukt… Zal Naomi toch een tattoo laten zetten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. soraya at 19:59

  Hoiiii

  Ik wil heeeel graag tattoo laten zetten in utopia als afsluiting van iets belangrijks in me leven en wil dat samen bedenken hoe kan ik me aanmelden daarvoor?

  Xxx

 2. Ladybug at 04:16

  Als je 19 jaar bent vraag ik me echt af wat een Utopia voor haar betekent. Ik heb sterk de indruk dat ze maar een beetje rond loopt en giegelt. Ik ken meiden van haar leeftijd die met hun toekomst bezig zijn en uit hen komt meer zinnigs dan uit haar. Meissie wat doe je daar?

 3. anneke at 13:45

  Dat de GGD daar toestemming voor gegeven heeft vooral omdat Martin zegt dat ze nog niet goed kunnen tattooeren en dat Naomi op haar ribben een wil hebben hoe gek moet je zijn omdat te doen als ze mijn kind was kreeg ze geen toestemming

  • Tinie at 14:37

   dat meidje spoort niet ,snap haar ouders ook niet dat ze hun kind want dat is ze echt nog inaar een iets als utopia laten gaan, zegt ze op de live streams ook nog eens tegen het bezoek wat hun haren komen laten doen door gaby dat het net is als of je in een gesticht zit, ze weet niet eens wat dat woord inhoud.

   • Denise at 17:51

    Ben het met eerder reactie hier meeeens..Hoop dat haar vader hier niet mee akkoord gaat..het is onmogelijk dat die twee dit al kunnen!!

   • Willy at 19:47

    Nou idd, ouders ,haal naomi naar huis,ze is hier nog niet aan toe, alleen maar giegelen, en achter gio aan, zefs bij de koeien komt er niet veel uithanden, probeert af en toe wat zinnigs te zeggen, maar dat lukt ook niet erg, ik krijg medelijden met haar.

    • jeannet at 20:57

     Inderdaad Willy. Ik heb ook niet veel met die Naomi op. Ben ik kwaaddenkend als ik hoop dat ze de tatoeage laat zetten en dat het inderdaad mislukt. Is heel Nederland meteen “genezen” van het idee een tatoeage in Utopia te laten zetten.

     Schoftig hoe ze die Martin aan de kant hebben gezet en hem enkel gebruikt hebben om de vergunning van de GGD te krijgen. Martin wist ook te zeggen dat ze nog niet aan tatoeëren toe waren en dat ze nog geen rechte lijnen kunnen zetten. In Naomi’s geval wordt dat dus een scheve pijl met een (“fijngeschreven tekst”…..). We zien wel, ouders grijp in, uw kind wordt met deze tatoeage voor het leven getekend. Ach wat zal het ook, wie laat een kind op die leeftijd in zo’n ongure samenleving los !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *